Alles over Hooikoorts en Astma

Online cursus Alles over Hooikoorts en Astma

Heb je last van een verstopte neus of van niesbuien in het voorjaar en de zomer? Blijf je het liefst binnen wanneer je vrienden lekker een terrasje pakken, het bos ingaan of gaan picknicken in de lente, omdat je last krijgt van tranende, rode ogen en een loopneus? Wanneer je deze klachten herkent, kan het zijn dat je allergisch bent voor gras- en/of boompollen. Dit wordt ook wel hooikoorts genoemd. In deze online cursus leer je er alles over. Net als over allergische astma. Beide aandoeningen veroorzaken vergelijkbare klachten aan de slijmvliezen die de luchtwegen bekleden.

Heb je last van een verstopte neus of van niesbuien in het voorjaar en de zomer? Blijf je het liefst binnen wanneer je vrienden lekker een terrasje pakken, het bos ingaan of gaan picknicken in de lente, omdat je last krijgt van tranende, rode ogen en een loopneus? Wanneer je deze klachten herkent, kan het zijn dat je allergisch bent voor gras- en/of boompollen. Dit wordt ook wel hooikoorts genoemd. In deze online cursus leer je er alles over. Net als over allergische astma. Beide aandoeningen veroorzaken klachten aan de slijmvliezen die de luchtwegen bekleden.  

Doel van de cursus

De online cursus 'Alles over Hooikoorts en Astma' geeft je meer informatie over deze twee ziektebeelden. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Herkennen van verschijnselen van hooikoorts en astma
  • Omgaan met hooikoorts en astma

Duur en studiebelasting

Deze online cursus duurt circa 15 uur. Wil je het maximale rendement uit je online cursus halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 3 weken.

Doelgroep

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die alles wil leren over hooikoorts en astma.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Instructies  opvolgen, Leren.

Lesmaterialen

De online cursus 'Alles over Hooikoorts en Astma' bestaat uit: E-Books, Video's, Bonusmaterialen, Tips.

Toetsing

Deze online cursus wordt niet afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een certificaat.

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn geheel.

  2. Is de training succesvol afgerond dan klik je op de gele balk met de tekst:  ‘Klik hier om uw CERTIFICAAT VAN DEELNAME aan te vragen!’

  3. Het certificaat ontvang je via e-mail en mocht je deze niet hebben ontvangen, check ook even je spambox!

Tip: Bewaar je certificaten en/of plaats deze bij je (Linkedin) profiel, At Monday Talentcard® , portfolio of CV.