Klaar voor je sollicitatiegesprek

Online cursus "Klaar voor je sollicitatiegesprek"

In deze online cursus 'Klaar voor je sollicitatiegesprek' leer je de basisvaardigheden die je nodig hebt om te solliciteren. In een week tijd word je klaargestoomd om een goede eerste indruk te maken tijdens het sollicitatiegesprek. 

In deze online cursus 'Klaar voor je sollicitatiegesprek' leer je de basisvaardigheden die je nodig hebt om te solliciteren. Leer hoe je je voorbereidt op het sollicitatiegesprek, wat jouw doel is en wat hun doel is, wat je sterke en je zwakke punten zijn en hoe je zorgt voor een goede eerste indruk. Zo bereid jij je in een week tijd gestructureerd voor op een sollicitatiegesprek en ben je er echt klaar voor. 

Doel van de cursus

In de online cursus 'Klaar voor je sollicitatiegesprek' leer je hoe je je voorbereidt op een sollicitatiegesprek. Na afloop ben je er helemaal klaar voor. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van de basisvaardigheden om te solliciteren
  • Voorbereiden op een sollicitatiegesprek
  • Een goede eerste indruk maken

Duur en studiebelasting

De online training 'Klaar voor je sollicitatiegesprek' duurt 1 week. Iedere dag doe je een klein hoofdstuk.

Doelgroep

Zit je kort voor je sollicitatiegesprek en heb je er nog niet het volle vertrouwen in? Of heb je het gevoel dat je nog beter voorbereid moet zijn, maar weet je niet zo goed hoe je dat doet? Dan is deze training iets voor jou.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Overtuigen, Presenteren.

Lesmaterialen

De online training 'Klaar voor je sollicitatiegesprek' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatievragen, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat

Na het afronden van de online cursus ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!